Lagkampen 2013

Sørlandstollerne inviterer til Tollerlagkamp 2013

Arrangementet går av stabelen helgen 30. august – 1. september på området til den nedlagte Randesund skytebane, rett øst for Kristiansand. Ole Kristian Skodde har takket ja til oppgaven som årets dommer. Han driver aktivt i jaktmiljøet og konkurrerer med Chesapeake Bay Retrievere.

Som bosted har valget falt på Skottevik Feriesenter som ligger midt mellom Kristiansand og Lillesand. Skottevik Feriesenter ligger helt ned mot sjøen. Vi har reservert 5 hytter av typen H6 frem til 1. juni. Hyttene vi har valgt ligger rundt et tun. Dersom en ønsker et mindre/billigere boalternativ, finnes også dette. Hunder ønskes fortrinnsvis holdt i bur inne i hyttene. Det er selvfølgelig også anledning til å bestille plass til egen bobil eller campingvogn. Se www.skottevik.no for mer info.

Booking gjøres på telefon 37 26 90 30, oppgi BOOKINGNUMMER 00021277 og opplys at det er bestilling tilknyttet Sørlandstollerne.

Fredag kveld blir det en kjapp briefing for lagledere og andre interesserte, trekning av startrekkefølge og generell informasjon. Kommer tilbake med informasjon om klokkeslett og sted.

Det konkurreres som vanlig i markering/tolling og dirigering på lørdag, mens det på søndagen blir feltsøk og premieutdeling.

Lørdag kveld blir det felles middag på restauranten på Skottevik Feriesenter. I år har valget falt på ”Kylling Bali m/brød og aioli og salat”. For de som lurer, serveres det også kokt ris til. 😋 Desserten er Karamellpudding. Gildet koster kr. 295, - pr. person.

Påmelding:

Innen 2. august til mail@sorlandstollerne.com. Oppgi lagets navn, navn på eier og hundens registrerte navn + kallenavn, samt lagleder. Vi vil også gjerne ha notert hvor mange som skal ha middag på lørdag.

Kr. 1200, - pr. lag, betales innen 7. august til:

Sørlandstollerne v/Mariann K Kårikstad, kontonr: 3060 25 76031

Har du lyst til å være med, men har ikke noe lag å være med på? Ta kontakt, så skal vi se om det kan være muligheter for å få deg med på et lag og eventuelt finne noen du kan trene sammen med før lagkampen. 🙂

Alle henvendelser angående TLK 2013 kan sendes til Sørlandstollernes e-mailadresse.

Nyeste kommentarer